Καπετανγιώργης Λ. Αθανάσιος

Ειδικός πνευμονολόγος

Ο ιατρός Καπετανγιώργης Αθανάσιος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και έλαβε απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το Ε’ Λύκειο Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 1993.

Εξειδικεύτηκε στην Πνευμονολογία στην Β’ Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου ‘Γ. Παπανικολάου’ και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας το 2000.

Έκτοτε διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θέρμη. Παράλληλα έχει συνεργασθεί ως εξωτερικός ιατρός με την Β’ Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου ‘Γ. Παπανικολάου’, καθώς και την Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας όλο το φάσμα των πνευμονολογικών περιστατικών επειγόντων και μη.

Επίσης είναι επιλεγμένο μέλος του Δικτύου Υγείας Interamerican.

Έχει δημοσιεύσεις άρθρων σε έγκριτα ιατρικά περιοδικά, έχει διδάξει στην Μέση Τεχνική και Επαγγελματική Νοσηλευτική Σχολή Θεσσαλονίκης και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ιατρικών συνεδριών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Μελέτης Πνευμονοπαθειών και Επαγγελματικών Παθήσεων Πνεύμονος καθώς και της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας.